
RESTAURANTE
TRADICIÓN CONTEMPORÁNEA
Dende a terraza do noso restaurante, con vistas ao mar, pódese gozar da cociña de Silvia, que, baseada en receitas tradicionais e cunha visión contemporánea, ofrece unha cociña de tempada claramente vinculada á comarca e á paisaxe que nos rodea. Comprometidos coa sustentabilidade e o medio ambiente, utilizamos produtos da nosa propia horta e de todo tipo de produtores locais cos que establecemos unha relación directa, contribuíndo a unha economía circular clave para o desenvolvemento do medio no que actuamos. Respectar as estacións de cada produto e garantir un control absoluto da trazabilidade garante unha oferta honesta e sostible que varía continuamente segundo o mercado.
Non necesitas estar aloxado no hotel para gozar do noso restaurante.
As familias con nenos son benvidas. Non temos menú infantil, pero hai opcións para todas as idades. Respecta as zonas comúns destinadas aos hóspedes do hotel. Prohíbese o uso de patinetes e bicicletas no recinto do hotel.
Non é necesario estar aloxado para gozar da nosa gastronomía. Os nenos deberán permanecer en todo momento na zona do restaurante, respectando o resto dos que se hospeden no hotel. Prohíbese xogar á pelota, correr e usar patinetes no xardín. Non temos menú infantil pero o menú ten opcións válidas para todas as idades.
Agradecemos que nos informe, no momento de facer a súa reserva, de calquera alerxia ou intolerancia alimentaria para que poidamos planificar a adaptación do menú.
Non é posible acceder con mascotas.

A PAISAXE
Entregados á paisaxe onde nos atopamos, dende cada unha das mesas de comedor o panorama é unha postal, co mar e a praia de Balarés sempre no horizonte. A natureza introdúcese nas habitacións e a tranquilidade está garantida.
ESPAZOS
Unha cociña aberta o carón da centenaria lareira dos noso avós, unha mesa única na cociña e unha terraza con vistas o mar que no verán prolóngase ate o xardín. Un aforo moi limitado que garante a exclusividade e tranquilidade da experiencia de comer en Balarés.

.jpeg)
CONCEPTO
·Un menú (60€) con pratos de tempada onde escoller diferentes opcións.
·Un menú degustación (70€), baseado en produtos locais e próximos, que Silvia deseña segundo o mercado, a estación e a inspiración. Consta dun aperitivo, dous entrantes, peixe, carne e dúas sobremesas.
· Menús personalizados para ocasións especiais.
PRODUTO
Todos os produtos que temos son locais e chegan a nós directamente dos seus produtores. Non só obtemos unha calidade inmellorable, tamén contribuímos a unha economía circular clave para o desenvolvemento do medio rural no que nos atopamos e para a promoción do noso territorio.


O noso proxecto quere ser unha canle de promoción de toda a despensa que nos rodea, que ademais da súa inigualable calidade conforma unha economía circular clave para o desenvolvemento sostible do medio rural no que nos atopamos.
En 2024 fomos recoñecidos co noso primeiro SOL da Guía Repsol .

TEMPADA BAIXA*
Xantar de venres a domingo
Cea (consultar)
Horario de reservas: 13:30h-15:00h / 20:30h-21:30h.
Fin de servizo: 17:30 / 23:30
*Os días de apertura poden variar en función dos festivos e da ocupación do hotel
Organizamos aperturas en exclusiva para grupos concertados a partir de 8 persoas
